Slevik Brygge

Slevik Brygge er et slikt lite havnested som nesten bare lokalbefolkning, hyttefolk  og noen båtfolk kjenner til fra før av.

 

 

 

Fra hovedveien er det er en koselig og smal vei som leder ned til Slevik Brygge. Langs veien er det røde sjøboder ønsker deg velkommen, og vel fremme på bryggen er du omgitt av bryggeanlegg, svaberg og sjø.

 

Like under hytta som huser havnevakten er det en sittebenk med bord, her fra er det flott utsikt over området, og benken fungerer utmerket til rast og kaffepause. Her finnes flotte bademuligheter fra brygger eller svaberg, og det er bare å nyte glade sommerdager med alle tilhørende klisjeer.

 

Hakan kiosk - Sleviks nye møteplass

Takket være en glimrende idé til sommerjobb, så er det for første gang på 25 år en sommeråpen kiosk på Slevik Brygge. Kiosken selger pølser, vafler, is, aviser og andre typiske kioskvarer. Nora Tvete (14) startet egen kiosk da hun ikke fikk sommerjobb.

 

Slevik brygge og Hakan kiosk har blitt svært populære attraksjoner på Onsøykysten sommeren 2016.

 

Oppmerksomheten rundt åpningen av kiosken var umiddelbar med mange presseoppslag. Begeistringen fra fastboende og hyttefolk har vært så stor at kiosken selvfølgelig  har trukket ekstra mye folk ned til Slevik Brygge i sommer sammenlignet med andre år. Susksessen med kiosken bidrar nok til at vi også kan regne med sommeråpen kiosk neste år, enten det er Nora eller andre som tar på seg den flotte sommerjobben.