Markisemannen i Fredrikstad gir deg her de beste tipsene på lys- og solskjerming

 

 

 

MARKISER

En markise er ikke lenger bare en duk som sveives ned for skjerming mot solen. Dagens motoriserte og fjernstyrte markiser brukes like mye som en aktiv del av uterommet. Utvendige persienner suser opp som det mest populære alternativet når boligen og innbo
skal beskyttes mot sol og varme.

 

Solskjermingsspesialisten Markisemannen Fredrikstad ligger sentralt til i Dikeveien ved Østfoldhallene. Her er det et flott showroom og butikk.

Produkter:

MARKISER + SCREEN + PERSIENNER + PARASOLLER + SUNSIDE SIDEVEGG + GARASJEPORTER


Markisemannen

Markisemannen er en kjede bestående av Lunex AS sine forhandlere, selgere og agenter.

Lunex er en av landets ledende systemleverandører innen solskjerming. Vi er representert med datterselskap i Sverige og har agenter i Finland, Danmark og Estland. Siden etableringen i 1956 har vi hatt stor fremgang med egenutviklede og delvis patenterte markisesystemer. Lunex-gruppen har totalt 67 ansatte og omsatte i 2013 for 124 MNOK. Kvalitet er vårt varemerke
Hvert år produserer vi mer enn 20 000 markiser og screen, og de fleste av produktene er basert på egne patenter som er tilpasset nordiske krav til kvalitet. Markisemannen/Lunex leverer solskjermingsprodukter til alle typer boliger, borettslag, næringsbygg og offentlige bygninger. Kontakt oss gjerne, og vi vil gi deg relevante referanser innen alle segmenter i markedet.
 

 

 


Store og små oppdrag
Fornøyde kunder er enhver bedrifts viktigste ressurs. Markisemannen/Lunex har måltilpasset og produsert markiser og solskjermingsprodukter i over 50 år. En forutsetning for å kunne være leverandør med norskproduserte varer i et tøft nordisk klima, er at det produseres kvalitet til konkurransedyktige priser. Markisemannen/Lunex kan vise til mer enn 400 000 fornøyde kunder i Norden.

 
 

TEMA: MARKISER OG GARDINER

Når du velger gardiner til hytta er det selvsagt viktig hvordan de ser ut. For sol og innsynsskjerming kan gjøre mye med utseendet til hytta, i tillegg til at det skal være praktisk løsninger.

Det er ikke alltid lett å velge løsninger ut fra hva du leser i en brosjyre eller på internett. Markisemannen i Fredrikstad hjelper deg å finne de beste løsningene for din hytte.

 

 
 

LODDRETTE LINJER


Lamellgardiner er veldig i tiden akkurat nå. Disse loddrette gardinene tilføyer rommet et elegant særpreg som skaper den perfekte balansen mellom lysinnfall og skjerming.

 

 
 

Lysinnfallet reguleres ved å vri på lamellene som kan stilles veldig nøyaktig, så kun ønsket lys stenges ute. Lamellgardiner er derfor en populær løsning til de store åpne vinduspartiene man finner i mange moderne hytter i dag.

 
 

KLASSISK DESIGN


Persienner er en av de mest populære gardintypene. Du har valget mellom flere innstillingsmuligheter, for skjerming av både lys og nysgjerrige blikk. Persiennene kommer i både nøytrale og fargerike alternativ, slik at du kan skape din egen stil som passer til resten av interiøret på hytta.
 

 
 

STILRENT, STRAMT OG ENKELT


Det er en grunn til at rullegardiner aldri har gått av moten. De gir en god skjerming mot solen, og de tilfører vinduspartiet et stramt og enkelt utseende renset for overflødige detaljer. Det finnes mange forskjellige gardinstoffer og avslutninger å velge blant, så du kan sette ditt eget preg på klassikeren.

 
 

FINE FOLDER


Plisségardiner kombinerer stramme linjer og bløte stoffer på en genial måte. De fint foldede gardinene tilfører rommet et dempet uttrykk. Samtidig kan plisségardiner tilpasses alle vindusfasonger og senkes slik at gardinen kun dekker for eksempel det midterste eller nederste partiet av vinduet. En fleksibel og allsidig gardinløsning for de fleste hyttevinduer.

 

KART: her ligger butikken og showroom til Markisemannen i Fredrikstad