Back to All Events

Mysterieskolen 2019-2021

  • Artillerigården Gamlebyen Fredrikstad (map)

DAMANHURS 3-ÅRIGE MYSTERIESKOLE - OPPSTART
(NB! Kun 3 ledige plasser pr. 29.12.18)
Hva er sjelen? Finnes det en utviklingsmessig Misjon som omfatter menneskeheten som helhet? Hva er min rolle i alt dette? Hvilke krefter kan jeg gjenoppvekke, og hvordan kan jeg bli mer bevisst dem? Hvor nær oss står de kosmiske intelligensformene som avgjør retningen for vår evolusjon? Hvordan er den nye alliansen med det guddommelige planet for det nye årtusenet?

Gjennom et treårig kursprogram gir Damanhurs Mysterieskole deltakerne mulighet til å fokusere på sine talenter og sjelens potensiale. Ved å forbinde mikro- og makrokosmos gjør dette kursforløpet det mulig for oss å spore og identifisere vår sjels vei gjennom tid og rom, slik at vi kan bli oss bevisst vår evolusjonsmessige misjon på et personlig plan så vel som for menneskeheten.

Mysterieskolen som helhet gir teoretiske, praktiske og aktive redskaper, gjennom den originale og nyskapende visjonen som først ble fremsatt av grunnleggeren for Damanhur, Falco Tarassaco (1950-2013). Visjonen er senere videreutviklet ved Universitetet i Damanhur, og har revolusjonert de grunnleggende premissene for den klassiske esoterismen. Dette gjør Damanhur til et unikt sted i verden hvor spiritualitet, sosiale relasjoner, kunnskap og erfaring virker sammen i hverdagslivet.

For å lese mer om skolens innhold, følg denne linken: https://www.nordenslys.no/mysterieskolen
Anne Gjeitanger, med det damanhurianske navnet Poiana Issopo, vil være norsk veileder gjennom hele utdannelsen.
Hovedlærer fra Damanhur er Crotalo Sesamo.

Kurssted: 4 årlige samlinger hos Nordens Lys, Artillerigården, Smedjegaten 88, 1632 Gamle Fredrikstad, samt 1 årlig samling i Damanhur, Nord-Italia.

Ytterligere info: Poiana Issopo (Anne Gjeitanger) 93025977, Liv Aker Hjortaas 47687055 eller Bente Thorvaldsen 90647550.

49192915_1919181854846608_2590202550384852992_o.jpg