Back to All Events

Quiz på Tæps!

  • 33 Nygaardsgata Fredrikstad, Østfold, 1606 Norway (map)

Tæps kjører på med allmennquiz fra 6.september!

Da er det på tide å sparke i gang quiz-o-rama hos oss på TÆPS. Det vil bli allmennquiz med spørsmål som strekker seg fra historie og geografi, til sport og andre dagsaktuelle hendelser. Vi har bestemt oss for å ha en liten kode på vår quiz, og da har valget falt på film.
Det vil foregå i ganske normale forhold. Det vil være to runder av tyve spørsmål, hvor vi retter hverandres oppgaver etter hver runde. Hvert lag kan ha maksimalt seks deltagere per lag, er man flere enn dette vil man motta straff. Dette vil da være tre minus poeng per deltager og da per runde. Så det lønner seg ikke å være for mange, om man ønsker å komme høyest mulig. Det vil kåres en vinner for hver runde som får en premie, vi skal også ha en liga hvor sesongens vinner. Der koden vår kommer inn er i form av tre filmspørsmål, i forskjellige former som varierer fra gang til gang. Det vil også være tre musikk spørsmål.
Undertegnede og quizmester er Marius og jeg er til vanlig en av de hyggelige karene i baren hos oss.
Håper så mange som mulig kommer når vi starter neste torsdag.

PS. Vi trenger litt innkjøring når det kommer til vanskelighetsgrad, målet er at alle kan svare på diverse spørsmål. Ellers er det ikke gøy. Samtidig kan det ikke være for lett.

39521992_498863320576549_3332864294931922944_o.jpg