Back to All Events

Ashtanga yoga Self Practice

Velkommen til Ashtanga med Henriette og Alan ♥

Self practice er den tradisjonelle måten å lære Ashtanga yoga på. Du kommer og ruller ut matten og praktiserer etter egen evne og pustemønster.

Er du helt nybegynner, vil du lære pusteteknikk, solhilsen og avsluttende stillinger første gangen. Neste gang vil du få flere stillinger. Slik bygger man opp praksisen, kroppen utvikler styrke og bevegelighet og sinnet blir mer stødig/rolig.

Skal man lære seg Ashtanga yoga er Self practice et must, det er her du tar eierskap til praksisen din og får tilstrekkelig veiledning og justering til å fordype deg. Å øve på denne måten gir deg plass til å fokusere sinnet og lære din kropp å kjenne.

Elever må møte det vandrende sinnet for å komme tilbake til en fokusert tilstand, i stedet for passivt å lytte til en lærer eller se på andre. Man lærer i større grad å være tilstede. Det blir en mer intern praksis; en meditasjon i bevegelse.

Hensikten med yoga er balanse og ro i sinnet (som skrevet av Patañjali i Yoga Sutras), og Self practice/Mysore kan hjelpe deg langt på vei! ♥

Semestermedlemmer : Fri adgang.
Drop in 220 eller bruk klippekort.

Passer for : Alle nivå. Påmelding drop in via vipps : 94888305.

På denne timen vil det være 2 dyktige lærere som veileder deg, les mer om Alan og Henriette nedenfor.

Om Henriette : https://samsarayoga.no/instruktorer/
Alan er utdannet Ashtanga yoga instruktør gjennom Alexander Medin (200 timer RYT) i 2017.


46519262_2243102429242064_712427098928578560_n.jpg