Back to All Events

Cult of Busy - Blå Grotte gjestespill

Cult of Busy kino.jpg

Våre datamaskiner og telefoner, filmene våre, våre sosiale liv og seksuelle liv føres stadig raskere. Verden forvandles til en gigantisk maurtue der vi bygger, løper rundt og flytter ting. Vi har blitt en rase med lynraske reflekser, vi multitasker, vi bytter kanaler og spoler forover. “Human beings” blir til  “human doings”. Livet er travelt. Travelhet er livet. Vi lever.

 

“Cult of Busy” er en visuell fysisk perfomance som reflekterer over vår opplevelse av å være travle, som synes å være vår favorittilstand. Performancegruppen T.I.T.S. inviterer publikum til en messe I et fiksjonært religiøst samfunn.

 

https://cultofbusy.wordpress.com/

https://titsperformancegroup.com/

 

Konsept: Nela H. Kornetová (CZ/NO)

På scenen: Anders Firing Aardal (NO), Katrine Leth Nielsen (DK), Tobias Shaw Petersen (DK) og Nela H. Kornetová

Scenografi, lys og videodesign: Jan Hajdelak Husták (CZ/NO)

Scenografiassistenter: Heidi Dalene (NO), Felipe Osorio Guzmán (CO), Nicholas Zöckler (DE)

 

Produsert i samarbeid med:

Se.s.ta, Czechia, residency, Dansearena Nord, Hammerfest, residency Pikene på Broen, Kirkenes, residency, Blå Grotte, Fredrikstad, residency og spillested. HAUT, København residency, Teater Momentum, Odense, residency, premiere & spillested.

 

Støttet av:

Kulturkontakt Nord og Fond for utøvende kunstnere [logo MÅ med!]

 

Varighet ca 80 minutter

 

Arrangør: Blå Grotte gjestespill