Back to All Events

Foredragskveld med Stian Orm og Jon Arne Løkke

30171130_330010024189502_5721160808672594373_o.jpg

Norsk Atferdsanalytisk Forening (NAFO) Østfold inviterer til foredragskveld med Stian Orm og Jon Arne Løkke. 
(Billettsalg skjer i regi av Litteraturhuset)

Stian Orm har diagnosen barneautisme. Fra å ikke kunne bo hjemme på grunn av sine omfattende atferdsvansker, eller nyttiggjøre seg et ordinert skoletilbud i barndommen, studerer han nå psykologi på Universitetet i Oslo. Stian kommer til Litteraturhuset for å fortelle om sine opplevelser i møte med hjelpeapparatet og omgivelsene, og hvordan han med hjelp av atferdsanalyse og god systematisk bistand endte opp med å blant annet kunne forelese og holde kurs. Stian er en meget dyktig foredragsholder og har vunnet priser for sine bidrag til å øke forståelsen av autismespekterdiagnoser.

Jon Arne Løkke er dosent ved Høgskolen i Østfold. Jon var svært delaktig i og har oversikt over omgivelsenes rolle i å hjelpe Stian med å utvikle seg til den han er i dag. Jon kommer, i samarbeid med Stian, til å fortelle om de ulike suksessfaktorene som førte til de omfattende endringene Stian gikk gjennom.

Earlier Event: September 12
Faktasjekk med Faktisk.no
Later Event: September 12
Olle Bolle - Et rockeeventyr