Back to All Events

WORKSHOP 1. Sept lørdag! - Mindfulness - Beate Mynte Lærum

33864880_2062752070654093_6045132199575945216_n.jpg

Jeg har håndplukket de beste, og vil dele de med deg! Gjennom mange år i bransjen, ville jeg dele den ekstra gode og rogivende opplevelsen med deg. Derfor åpnes dørene lørdag 1. Sept for en heldags workshop. (Passer alle) Dagen gir deg ulike personlige opplevelser, flere foredrag, ro og hvile til hele kroppen, lunsj og tid for din indre vekst. Kursholdere er leder av Mindfulness Beate Mynte Lærum, og Mona som er utd kognitiv terapeut/ barnevernspedagog. Mona er utd innen Mindfulness / yoga/ yin yoga/ naturlige oljer, restorativ yoga. Hun vil ta deg inn i en verden med total ro og lett massasje som løsner opp spenninger. Hilde er utd coach og sosionom. Hun er utd yogainstruktør og innen mindful yoga, og jobber i dypet med mennesker i endringsprosesser. Hun underviser deg i rogivende øvelser som senker stress i hele kroppen. Dagens workshop starter kl 10 eller kl 17. Du bestemmer hva som er best for deg. Workshop varer 6 timer. Ta på myke klær. Pris kr 1500.- inkl lunsj. Påmelding til Beate 47351979. Jeg sender deg programmet. Velkommen til din egen dag !

Earlier Event: September 1
Frimarked i Gamlebyen, Fredrikstad