Back to All Events

Informasjonsdesign og datavisualisering - IJ Institutt for Journalistikk

33594529_2146530192243500_8854507158708944896_o.jpg

Visualisering er effektivt når det du skal fortelle er komplisert, og det kan gi leseren økt forståelse og kunnskap. Metodene og teknikkene du lærer på kurset kan løfte saken din til et helt nytt nivå. Designtenking, designprinsipper, visuelle presentasjonsteknikker, verktøyoversikt og innsikt i masse casestudies er bare noe av det vi skal lære om.

Kursleder: Tom Gabriel Johansen har over 20 års praksis i design; alt fra strategisk design til spilldesign, interaksjonsdesign og informasjonsvisualisering. Tom jobbet lenge i NRK med samhandling og informasjonsdesign. I 2016 etablerte han InfoDesignLab, hvor de blant annet holder kurs for journalister, studenter, forskere og kommunikatører over hele verden, blant annet ved Central St Martins University in London, DOGA - design og arkitektur Norge og Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo.

Mer info og påmelding: http://www.ij.no/ij-kurs/informasjonsdesign-og-datavisualisering-slik-skaper-du-engasjement-og-forstaelse#0

Earlier Event: August 29
Barselgull & Babyblues - St.Croix-huset
Later Event: August 30
Valpekurs i Fredrikstad