Back to All Events

SalmeFESTIVALEN: Gospel, Gaither, Sommer & Salmer!

Salmefestivalen 2018 plakatbilde bredde kino.jpg

Festivalen på Solbukta er en komplett rusfri, barne/familievennlig festival med kristent fundament, dog for absolutt alle. Festivalen favner om Musikk av flere slag, bade gospel, popmusikk, salmer, viser og kul korsang for barna og ungdom.

Anita Skorgan, Mamas Garden, Oslo Soul Children, Ulf “Uffe” Christiansson (fra “Jerusalem”, 80-talls rockebandet) og “Gaithers Hits” er noen av mange store happenings under festivalhelgen fra torsdag 2.8. – søndag 5.8.

Hver dag er du velkommen fra formiddagen! Du kan bade, kjøre tråbåt, ake i vannsklie, eller slappe av i sola. Kl 16.00 åpner festivalen med grill-kro, kiosk og etterhvert konserter.

Rusfri musikkfestival med kristent fundament

Med:Anita Skorgan, Mamas Garden, Oslo Soul Children, Ulf “Uffe” Christiansson (fra “Jerusalem”, 80-talls rockebandet), “Gaithers Hits” m/ bl.a. Stig Lindell, Morten Gjerløw Larsen og Håvard Gryting, Sveriges lovsangs-comet Emilia Lindberg, Harald Høydahl m/ band og BariziBand!