Back to All Events

Peanøtthjerneforbundet spiller Jokke på Bruken

14054158_902724256537693_4349001147853520707_n.jpg

Håper folk på Rolvsøy setter pris på litt gode, gamle Jokke-låter!

Er du av typen som er svak for sport, og bare vil sitte inne og pimpe? Da har du problemer, i følge Peanøtthjerneforbundet!

Peanøtthjerneforbundet er en liten samling av folk som har spilt konserter rundt i landet, i flere forskjellige band opp i gjennom årene, og som samtidig har gått og følt på at noen låter rett og slett ikke har fått nok oppmerksomhet. Joachim Nielsen har skrevet sanger som beskriver den vanlige mannens harde realitet, noe de fleste kan kjenne seg igjen i. 

Vi tenker å gjøre noe med dette, vi vil få låtene tilbake på scenen, i kjent Jokke-stil, med innlevelse og verdighet. En konsert i denne sammenhengen passer for den som bare vil sitte, lytte og nyte Jokkes låter, eller for den som helst vil hytte med nevene og synge alt man makter til tekstene. Vi er overbevist om at du vil oppleve nostalgi fra første låt!

Peanøtthjerneforbundet består av:
Mats Raknerud: Gitar - vokal - koring
Jan Ivar Pettersen: Bass - vokal - koring
Lars Erik Ness: Trommer - koring

Earlier Event: August 11
Årets største Quiz - Bruken