Back to All Events

Dynamiske Folketoner - Fredrikstad

28700670_831924413660969_3602181950272075767_o.jpg

Velkommen til folkemusikk med en litt alternativ vri. Komponist/ gitarist Michael Krumins www.krumins.no og tekstforfatter/ vokalist Per-Øivind Johannessen www.poj.no presenter en bukett folketoner som er revitalisert med nye tekster og ny musikk. Alt er helt originalt, og laget fra bunnen av i kjærlighet. Lydbildet oppleves akustisk og tro mot kirkerommets premisser. De byr på stemninger og følelser.

I fjor som i år er de en del av Fredrikstad Domkirkes Sommerkonserter. Velkommen til å høre hva et år "på veien" har gjort med konseptet :-)

Tekstene inviterer til refleksjon, undring og indre reiser i et kjærlig, varmt univers.

Dynamiske folketoner bygger på denne ideen: Folketoner er ikke en statisk verdi. Melodiene har historisk levd et eget liv som har blitt påvirket av folkene og stedene de har møtt. Krumins og Johannessen har lekt med denne tanken, og latt melodiene ta tak og forme nytt liv. Per-Øivind Johannessen har også med seg malerier til tekstene sine. De vil være utstilt i kirken sånn at publikum kan oppleve dem før og etter konserten (ikke salgsutstilling). 

Dynamiske Folketoner er blitt spilt Rogaland, Hedmark og Østfold. Sjekk disse nettsiden http://krumins.no/ og http://poj.no/ eller søk opp ”Dynamiske folketoner” på google hvis du vil finne ut mer.

Denne bloggposten gir utfyllende informasjon: http://poj.no/dynamiske-folketoner-booking/ og her får du inntrykk av musikken i en live teaservideo: https://www.youtube.com/watch?v=BlxzKZsd_Ag&t=2s

Foto: Finn Rune Christiansen

Bill a kr 150 selges i døra.

Earlier Event: July 18
Oase 2018 - Kongsten