Back to All Events

Claudia Scott Band og National Cash på Glommafestivalen

Hver gang vi møtes-favoritt Claudia Scott avslutter årets utgave av Glommafestivalen

Det er duket for en real countrykveld med Johnny Cash hyllest og Norges Americanadronning. Claudia Scott markerer 25 års jubileum som artist og byr på låter fra hele karrieren når hun avslutter årets Glommafestival. 

Claudia Scott er en av de mest betydningsfulle artister vi har i Norge innenfor genrene rootsrock og country, og har gjort seg bemerket internasjonalt både som soloartist, multi-instrumentalist og låtskriver. Claudia debuterte som 11-åring i sin fars band ”Clive Scott & The Skywegians”, som utga Norges første country-album og toppet 70-tallets populære radioprogram ”Europatoppen”. Hun har siden da en rekke kritikerroste album bak seg, med nå to Spellemann-priser, og en rekke nominasjoner. 
Med seg på scenen har hun stjernelaget:
Jørun Bøgeberg: vokal, bass, el-dola
Olaf Olsen: vokal, trommer
Olav Torgeir Kopsland: vokal, gitarer, steel-gitar
Hun selv trakterer diverse gitarer, harmonica, mandolin

Og ikke nok med det. National Cash – a Johnny Cash Tribute er det nærmeste du komme legenden selv. Med autentisk stemme, stil og glimt i øyet fremfører bandet det beste Cash har å by på. Direkte fra Ojai, California – der Cash selv bodde i flere år, henter Danny Fletcher, kona Brandi og Bob Wright den inspirasjonen som skal til for å gjenskape Cashmagien på scenen. Med seg på trommer har de ingen ringere enn Fredrikstads egen Totto Hansen. 

Velkommen til en helaften i rocken og countryens navn på Glommafestivalen!

See less

Earlier Event: July 1
Bransjefest//Savoy Terrasse