Back to All Events

Fulltegnet Go4U Stjernepust

30709931_1803292839691221_7699221051267350528_n.jpg

Go4U Stjernepust

Fredag 09.05 er dere velkommen til Stjernepust, pris for å være med er kun 300kr.-

Vi svarer gjerne på spørsmål i forkant av Stjernepust. Du vil under Stjernepust ligge på myke madrasser, innpakket i varme pledd og lytte til et mangfold sjangre av musikk gjennom hele sekvensen. Du lærer å bevisst koble pusten, slik at det ikke er noen pauser mellom å inhalere og puste ut. Sakte blir du guidet til å finne din egen rytme, trolig litt raskere og fyldigere enn du er vant til. En Stjernepust varer i ca 60 til 75 minutter. Samtidig balanserer vi din kropp og er nærværende for hver og en av dere. Effekten av en Stjernepust kan vare i kroppen i inntil 14 dager.
Stjernepust = Rebirthing/Stjernepust er en enkel, mild, men kraftig bevisst pusteteknikk. 
Når vi bruker denne bevisste pusteteknikken, gjør vi det mulig å kunne løse, integrere og helbrede tidligere uløste problemer i oss selv. Dette kan frigjøre energi, bringer større livsglede - og kan gi oss mulighet til å bevege oss mot oppfyllelsen av vårt fulle potensial som mennesker. Stjernepust kan være en kraftig healing metode som gir deg en opplevelse av frihet og mestring i livet ditt.

“Når vi begynner å puste dypere, blir vi mere tilstede i oss selv, dette gjør det mulig å øke livskvaliteten vår – og helsetilstanden kan bedre seg.” Sissel Tvedte, vår læremester. 

Du melder deg på til Mona Kylstad (mob. 911 52 172) eller til Maria S. Erichsen (mob. 484 79 003).
Avbestilling må skje 24 timer før arrangementet starter, ellers må du betale for plassen du har booket.

Hjertelig velkommen ♥!

Earlier Event: June 21
Lastesikringskurs - dahl trafikkskole
Later Event: June 21
MAMMA SPREK