Back to All Events

So Are We - Café Magenta

26992705_859851484193686_4837921317972704907_n.jpg

Konsertstart: 20.00 | Inngang: 150 kr (inkl. avgift) i døra

Band:
Guro Vikingstad- vokal
Stian Haslie - gitar
Silje Bråtveit Mygland- kor, gitar og perkusjon
Morten Kvam - bass
Gunnar Sæter - trommer

https://www.youtube.com/watch?v=5y7xdCvJVNY

Vikingstads uttrykksfulle stemme er pakket inn av et flytende musikalsk teppe, og det oser kvalitet og godt håndverk lang vei!

So Are We er en duo bestående av Guro Vikingstad på vokal og Stian Haslie på gitar. Musikken til duoen befinner seg i et landskap av pop, folk, roots og country med inspirasjon fra artister som blant annet Ryan Adams, Norah Jones og Melody Gardot. Melodiene og tekstene har et spenn fra melankoli til lekenhet, hvor formidling og et ærlig uttrykk står i sentrum. Frontet av Guro Vikingstads sjelfulle vokal, maler So Are We et stort og fargerikt lydbilde.

Duoen har mottatt lovord fra både publikum og presse gjennom sine konserter, hvor de blant annet har blitt omtalt som «..rett og slett deilige å høre på...» og med låter som griper tak i både kropp og sjel. (Øyvind Mo Larsen, RB 2016)

So Are We sin første singel «Heart On A Wire» ble sluppet i april 2017. Romerikets Blad trillet terningkast 6. ”Det er sjelden en debut er så stødig og stilsikker” - Rune Westengen.

So Are We sin siste singel ”My Dear” mottok også strålende kritikker og fikk 6/6 stjerner av Erik Valebrokk
«Snakk om umiddelbar ørefryd! Spørsmålet om dette er pop eller country er åpenbart påtrengende, men betyr det egentlig stort når det kommer til stykket? Til syvende og sist handler musikk for meg om hvorvidt det låter bra eller ei. «My Dear» låter Bra. Med en kjempestor B! »


https://www.facebook.com/soarewe/
https://www.soarewe.com/