Back to All Events

BryggaBlues 2018

Brygga Blues.jpg

BryggaBlues er Båthuset Scenes årlige blueskveld, som produseres i samarbeid med Fredrikstad Blues- og Jazzklubb. 12. mai er det klart for BryggaBlues 2018, og vi gleder oss til en helaften med deilig blues, dans og god stemning!

 

Årets artister:

 

T-BEAR & THE DUKES

T-Bear & The Dukes har sin base i Arvika i Sverige, og spiller blues som blir beskrevet som autentisk, ektefølt, rå og voksen. I følge Blues News Norway Magazine, produserer T-Bear & The Dukes musikk som pusher de tekniske grensene for hva Blues kan og bør være.

 

BETTY BLACKMAIL BAND

Sist Betty Blackmail Band spilte i Norge gikk de under navnet The Bitch & The Bluesmen. Nå har de nytt navn, men den samme kompromissløse spillegleden er like tilstedeværende. Bandets sound er i hovedsak inspirert av den elektriske bluesen og bluesrocken som så dagens lys på slutten av sekstitallet og starten av syttitallet.

 

PLAN BE

Med to gitarister i kjempeform, stødig rytmeseksjon og ikke minst vokalist med trøkk i stemmen er lokale Plan Be et stødig prosjekt -  dedikert og dyktig besetning som leverer fengende låter innen bluesrocksjangeren.

 

Program:

19.00 - Dørene åpnes

20.00 - Plan Be

21.30 - Betty Blackmail Band

23.00 - T-Bear & The Dukes (S)

 

Vi gleder oss stort til nok en gang å fylle Båthuset med glade blueselskere!

ID: 20 år

 

Vel møtt!