Back to All Events

The Milkmen - Engelsviken Matbar

29512962_10156378685052754_1031451850408461199_n.jpg

Foruten melk, har melkemannen tradisjonelt blitt forbundet med utroskap og løsunger. Takket være Hermund Nygård og Svein Erik Martinsen utvides nå melkemann- begrepet til å omfatte kule groover, gode historier og et stort sound fra en liten besetning. Det bys på egne låter om kjærlighet, vær og strikking samt friske versjoner av gamle låter fra blant annet Willie Dixon, Fats Waller, T-Bone Walker og noen som ingen lenger husker hvem som har skrevet. 
Utstyret er en salig blanding av High-tech og Low- tech. Forskjellige instrumenter som gitar, bass, banjo, vaskebrett, fodbas og sang skaper variasjon. Improvisasjon og konversasjon skaper spenning og energi.

Duoen har tilsammen over 40 års erfaring som profesjonelle musikere og er utdannet ved Jazzlinja i Trondheim og Det Rytmiske Musikkonservatoriet i København.

Billetter koster kr 200,- og kan forhåndsbestilles på: post@engelsvikenbrygge.no. Dørene åpner klokken 20.00.

Earlier Event: April 27
Daniel Kvammen - Båthuset Scene
Later Event: April 27
Mike Moreno - Alibi