Back to All Events

NYTTÅRSGLEDE: Rakettfri Nyttårsfeiring med de firbeinte!


NYTTÅRSGLEDE I FREDRIKSTAD: RAKETTFRI NYTTÅRSFEIRING MED DE FIRBEINTE! 😃🐾

Vi gjentar suksessen fra de to siste årene! 😃 Velkommen til Hundeglede Hundeskole sin Nyttårsfeiring med de firbeinte, - Helt uten raketter! 🍸🍾🎉🎊🎆✨❄☃🅿🐶👌🐾

Har du en hund som er redd for fyrverkeri? En valp som skal oppleve nyttårsfeiring og raketter for første gang? Eller sitter du alene på nyttårsaften fordi du har en hund å ta hensyn til? - Kom og feire inn det nye året sammen med oss! :)

Påmeldingsfrist til arrangementet: 27. desember 2018!

Mange hunder (og andre dyr) er livredde på nyttårsaften grunnet fyrverkeri! Vi i Hundeglede Hundeskole ønsker med dette å bidra til en trygg og rakettfri nyttårsfeiring for våre firbeinte bestevenner, og har i den anledning booket en del av et parkeringshus i Fredrikstad sentrum, hvor vi arrangerer nyttårsfeiring for de firbeinte og deres tobeinte følgesvenner! :-) Under bakken trenger ingen fyrverkerilyder gjennom, slik at vi kan garantere en rakettfri feiring, og hundene slipper derfor å oppleve redsel, angst og uro.

Vi møtes i parkeringshuset 31. desember ca. kl. 20.30 og blir der utover kvelden til de verste smellene har gitt seg (ca. kl. 01.00-02.00). Nærmere informasjon om oppmøtested vil bli gitt i en velkomstmail ved påmelding.

Du velger selv om hunden skal være inne i bilen eller sammen med deg (men ALLE hunder skal føres i bånd under hele arrangementet)!

DETTE SKJER DENNE KVELDEN:

* NYTTÅRSGAVE til alle firbeinte! 🎁
* Kake til de tobeinte 🎂🍩🍰
* Instruktørene i Hundeglede Hundeskole kommer til å arrangere ulike aktiviteter for hund og eier, som man kan delta på hvis man ønsker det
* QUIZ - og temaet er selvsagt hund! ;-)🐩🐕🐶🐾
* Mulighet for hundetrening for de som ønsker det
* Sosialt samvær og hyggelig hundeprat
* Vi tar med oss et utvalg spennende varer fra Hundegledebutikken. Vi tar VIPPS! 😊
* m.m.

PRISER:
1 hund: 350,-
2 hunder fra samme husholdning: 550,-
3 hunder fra samme husholdning: 700,-
NB! Parkeringsavgift kommer i tillegg.

Velkommen til en hyggelig, sosial og ikke minst hundevennlig nyttårsfeiring! 🎆🎉🍾😃🐾❤🐶

PÅMELDING:
Vi trenger å vite hvem og hvor mange som kommer, slik at vi får planlagt nyttårsfeiringen! For påmelding/spørsmål, sender du en mail til pamelding@hundeglede.dog med fullt navn, adresse, telefonnummer, samt hundens/hundenes navn, rase(r) og alder. Husk å merke påmeldingen med «Nyttårsglede»!

Håper vi ses! 😃🐾

44946567_970140769861010_9160323630641446912_n.jpg