Back to All Events

Julekonsert - Det Norske Blåseensemble

Didrik980x650.jpg

Crooner fra øverste hylle

Vi ønsker at det å tilbringe førjulstiden med Det Norske Blåseensemble skal være noe helt spesielt. Noe som gjør at man gleder seg ekstra mye til jul. Igjen har vi plukket en crooner fra øverste hylle og tør nærmest å stille julestemning-garanti!

Didrik Solli-Tangen er ekspert på å holde publikum i sin hule hånd og vil by på hele sin allsidighet og all sin stemmeprakt i et julerepertoar bestående av egne crooner-favoritter. Selvsagt får vi høre klassikere som It’s beginning to look a lot like Christmas, White Christmas, O helga natt og I’ll be home for Christmas. Og hjem til jul kommer Didrik definitivt når to av konsertene spilles i hjembyen Porsgrunn.

 

I Fredrikstad får Didrik selskap på scenen av Fredrikstads egen Anniken Bakken Lundberg.

 

Arrangør: Det Norske Blåseensemble