Back to All Events

BevissthetsTrening I™ Fredrikstad

  • 2 Nygata Fredrikstad, Østfold, 1607 Norway (map)

Hjernen har en mye større betydning for livskvaliteten, enn vi tidligere har trodd. Vi kan utvikle og trene hele hjernen til å håndtere livets små og store utfordringer og oppgaver i hverdagen. Ny kunnskap om hjernen viser at ved å trene hele hjernen, kan vi styre følelser og tanker og få hodet på lag!

BevissthetsTrening™ gir i tillegg til hjernetrening, to enkle teknikker. Teknikkene kan blant annet brukes til å jobbe med personlige mål, håndtere og regulere følelser som ligger bak negative erfaringer, eller for å få bedre relasjoner til andre mennesker. Teknikkene kan brukes hjemme i egen stue, uten behov for veiledning. Du kan anvende teknikkene i den situasjonen som gjelder i ditt liv her og nå.

Etter kurs trenger du bare å trekke pusten dypt, med øynene åpne, for å hente inn roen du trenger i de forskjellige situasjoner du møter.

36692112_10155329538871599_2048579656503787520_o.jpg