Back to All Events

Amanda Delara - St.Croix

amanda_delara_Photo cred - Erik Solholm.jpg

Amanda Delara blir omtalt som «landets mest spennende artist» av P3.no. Amanda satte sine spor i 2017 med debut-EPen «Rebel» som trillet en femmer på terningen hos både Dagbladet og Gaffa, en kritikerrost remix av Karpe Diems «Gunerius» og viktige festivaler i inn- og utland. I vinter spilte hun på Red Bull 30 Days i Chicao blant artister som Migos, Khalid og Young Thug. Hun vant Gaffa-prisen for årets nykommer, en pris stemt frem av folket, og spilte sammen med Karpe Diem på Findingsfestivalen. I år står hun der selv med sitt eget show.

I mai slapp Amanda Delara sin andre EP, «Running Deep».

«Låtene på EP´n har flere tråder som henger sammen. Et av de viktigste budskapene er å ikke basere sine handlinger på andre mennesker sine forventninger til deg. Du er din egen helt.» - Amanda Delara

 

EP´n «Running Deep» består av fem låter, inkludert singlene «We Don´t Run From Anyone» og «Keep Your Dollars». Med EP´n vil Amanda understreke at det finnes positive og negative sider hos alle mennesker- men at man må sørge for at den positive siden vinner hele tiden. Frykt og demoner kan brukes som drivkraft om det gjøres riktig. Tittelsporet «Running Deep» ble til i den perioden hvor Amanda bestemte seg for å gjøre musikk på heltid, og skildrer det å gjøre drøm til virkelighet.

Earlier Event: November 30
Byoperettens julebord - Tøihuset