Back to All Events

Artistgalla - Jul på rød løper

jul på.jpg

Artistgalla med Hans Petter Aaserud/Trang Fødsel, Tom Mathisen/Prima Vera, Cecilia Vennersten, Sanne Kvitnes, Polkabjørn og Kleine Heine, Bjørn Halstensens Orkester

Jul på rød løper er et unikt konsept, bygget over tanken på at publikum skal få oppleve en rekke artister som begeistrer, underholder, overrasker og engasjerer. Publikum skal gå på rød løper, føle seg privilegert og få gode minner de kan ta med seg hjem. I beste West End stil skal publikum få en unik opplevelse helt fra de ankommer til de forlater showet.

For å få til dette har vi engasjert noen av Nordens største artister, hver enkelt artist med en helt unik karriere. Hver enkelt artist med en sterk scenepersonlighet og engasjement. Vi har håndplukket artister som vil gi publikum en enorm bredde i uttrykk og musikalitet. Alt ligger til rette for en fantastisk kveld.

Earlier Event: November 23
Julebordsrevyen Guttane & Monica i Speilet
Later Event: November 24
Gøy med papir - St.Croix-huset