Back to All Events

Uten Navn - Store sal, St. Croix

UtenNavn_1080x500.jpg

Én av ti mennesker i Norge er rusavhengige. Men for hver enkeltperson i denne statistikken regner man mellom tre til åtte pårørende. Hver av disse menneskene har sin egen historie, sitt eget perspektiv. Hva er rusavhengighet? Hva gjør det med de vi står nærmest? Er det sånn at vi alle har et tomt, uforståelig, språkløst hull inni oss – et vakuum – og at det hos rusmisbrukere bare er mer synlig enn hos vanlige mennesker? Er det mulig å forstå hvorfor de vi er glade i velger å ruse seg? Er vi alle egentlig like? Uten Navn er et forsøk på å forstå dette rommet. Teksten fremføres av skuespillere, men er basert på biografiske historier fra intervjuer og skriveverksteder gjort med pårørende og rusavhengige. Ukjente fortellinger og skjebner som utgjør en så stor del av samfunnet og livet, men som sjelden høres, bare er synlig som navnløs statistikk. Stykket Uten Navn er produsert av Østfold kulturutvikling, skrevet og utviklet av Fredrik Høyer og Mattis Herman Nyquist.

Mer informasjon: http://www.kulturutvikling.no/uten-navn/

 

Arrangør: Østfold Kulturutvikling