Back to All Events

Halvdan Sivertsen - «Ennu ikke landa» // Litteraturhuset Fred

  • Storgata 11, 1607 Fredrikstad (map)

Halvdan Sivertsen har «Ennu ikke landa», men flyr innom Litteraturhuset Fredrikstad på sin ferd. Sivertsen har klar med ny plate, og det blir en blanding av nytt materiale og gamle hits og klassikere. Med mye strengelek og toppet med en solid dose nordnorsk humor, tyder alt på at dette blir en strålende kveld.

”Ennu ikke landa” er en livsbejaende erklæring fra en moden mann som har mye på hjertet, men samtidig et uttrykk for at vi svever rundt uten vilje til å se den harde landingen som venter oss alle, dersom vi ikke tar vare på denne stakkars kloden vår, kjærligheten, vennskapet og dem som trenger oss. Og dersom vi selv ikke blir tatt vare på. Dette skriver Halvdan Sivertsen sanger om, og dette har det blitt en livslang karriere av, der flere generasjoner møtes på konsert for å lytte, synge med, le og kanskje tørke en tåre eller to i møte med entertaineren fra Bodø.

Vi kan love en i beste forstand typisk Halvdan-konsert:
Ledsaget av sin gitarist blir det en kveld med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss sjøl, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de mjuke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på.

Ikke landa ennu du heller? Velkommen på konsert.

34673380_1637449509636452_5447492568398954496_o.jpg