Back to All Events

Sanger som kunne vært salmer - Ryde & Berg orgelbyggeri As

Anita Skorgan og Domkirkens jentekor i vakker samklang
Vi inviterer til konsert i Ryde og Berg orgelbyggeri. Krossneslund 29A.

Anita Skorgan, sang
Domkirkens jentekor, dir.: Hege Holmquist
Elizabeta Graovac, fiolin
Madeleine Ossum, fiolin
Liv Frengstad, cello
Dagfinn Klausen, orgel
Jon Willy Rydningen, orgel

I et rom hvor du ikke trodde du ville gå på konsert. Nå er det plutselig mulig. I et eksklusivt samarbeid med Ryde & Berg orgelbyggeri inviterer vi til konsert i verkstedshallen hvor nye orgler bygges.

Til frukt og eplemost av beste kvalitet, vil du få et innblikk i orgelbyggingens kunst. Musikalsk blir dette en opplevelse. Selveste Anita Skorgan kommer for å synge med sin faste medmusiker og daglig leder av Ryde&Berg, Jon-Willy Rydningen. Domkorets eget praktfulle jentekor synger. Vi skal heller ikke se bort fra at det blir vakker samsang mellom Anita og jentene. Og sist, men ikke minst, spiller organist Dagfinn Klausen orgelkonsert av Händel.

Dette blir en intimkonsert med et begrenset antall plasser.

43163642_1852237514893601_8464149538364456960_o.jpg