Back to All Events

Overcoming Self Criticism - Meditasjon i Fredrikstad

  • Gressvik Torg, 1621 Gressvik (map)

Vi er ofte vår egen verste fiende. Vi kritiserer og skylder på oss selv for problemene i livet og når ting går galt. Dette tar vekk vår selvtillit som gjør oss ulykkelige. Lær hvordan du kan overkomme din indre kritiker og bli din egen bestevenn. Bli god mot deg selv og utvikle indre selvtillit.
Forstå hvor selvkritikk kommer fra
Lær hvordan du kan være god mot deg selv
Oppdag den selvtillit som gjør at du kan bli den beste versjonen av deg selv
Buddha lærte oss at det er mange feil og vrangforestillinger, men det er ikke en eneste feil i noen mennesker. Lær hvordan du kan identifisere deg selv og dine feil på en korrekt måte og utvikle visdom til å se ditt potensiale til å bli en kilde til å kunne hjelpe alle levende mennesker.

Dette kurset vil bli undervist av Gen Kelsang Dragpa. Dragpa er en moderne Kadampa buddhist munk og nasjonal åndelig direktør for Norden. Han mottok ordinasjon i 1993 fra ærverdige Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche og er en av hans mest erfarne disipler. Gen Dragpa har i mange år undervist i Nederland, Storbritannia, Belgia og Frankrike. Han underviser på en praktisk og forståelig måte som gir dype løsninger på våre hverdagslige problemer.

Kursene foregår i tydelig, lettforståelig engelsk og er egnet for både helt nye praktikanter og de som ønsker å fordype og styrke sin meditasjonspraksis.
Avsluttes med enkel kveldsmat for de som har anledning til å bli.

Lærer Gen Kelsang Dragpa
Undervisning på engelsk.
Servering av enkel vegetarisk kveldsmat etter kurset.
Pris: 350,-
15% for studenter og honnør.

For spørsmål:
info@meditateinoslo.org
+47 45 05 19 28

We are often our own worst enemy. We criticize and blame ourself for the problems in our life and when things go wrong. This takes away our confidence and makes us unhappy. Learn how to overcome your inner critic and become your own best friend. Become kind to yourself and develop inner confidence.
Understand where self criticism comes from
Learn how to be gentle with yourself
Discover the confidence to become the best you can be
Buddha taught that there are many faults of delusions but there is not a single fault in any living being. Learn how to identify yourself and your faults correctly and develop the wisdom to see your potential to become a source of benefit to all living beings.

This class will be taught by Resident Teacher,Gen Kelsang Dragpa is a Modern Kadampa Buddhist monk and the National Spiritual Director of the Nordic Region. He received ordination in 1993 from Venerable Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche and is one of his most senior disciples. Gen Dragpa has taught extensively in the Netherlands, UK, Belgium and France. His teachings are very practical and easy to understand. They offer profound solutions to our everyday problems.

43275597_2006641782719776_2387505236752203776_o.jpg
Earlier Event: October 28
Madagaskar - Speilet