Back to All Events

Snøsøsteren - boklansering med Maja Lunde og Lisa Aisato - Litteraturhuset Fredrikstad

Barneboklansering med Maja Lunde og Lisa Aisato. Det er snart julaften, som også er dagen Julian blir 11 år. Vanligvis er det årets beste dag, når juletreet står pyntet og lysene er tent, luften er fylt av lukten fra klementiner og pepperkaker, og det knitrer i peisen. Men i år er ingenting som det pleier. Julian og familien bærer på en stor sorg etter at storesøsteren Juni døde og Julian tenker at jula rett og slett er avlyst.
Så en dag møter Julian den livsglade juleelskeren Hedvig og han begynner å tro det kan bli jul likevel. Men det er noe mystisk med huset som Hedvig bor i. Hvem er den underlige gamle mannen som stadig dukker opp? Og hva er det egentlig Hedvig skjuler?

Maja Lunde skriver manus til både barne-tv og voksen-tv, blant annet Barnas Supershow og Side om side. Hun har tidligere gitt ut barnebøkene Barnas Supershow – Vitser og supertriks, Over grensen, Battle, serien om Verdens kuleste gjeng og voksenboka Bienes historie.

Lisa Aisato er illustratør, forfatter og billedkunstner, født i 1981. Har gitt ut flere barnebøker og illustrerer for Cappelen Damm, Gyldendal og Dagbladet Magasinet m.fl. Lisa Aisato er kanskje mest kjent for billedbøkene «Odd er et egg» og «En fisk til Luna», samt serien om trollet Tambar sammen med Tor Åge Bringsværd. Hun har også hatt illustrasjoner i Dagbladets lørdagsmagasin hver helg siden 2009.

Passer fra 6 år og oppover

Søndag 21. oktober 2018
Klokken : 13:00 - 14:00

Pris: Gratis
Sal: Egalia
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

38955182_10216344544222895_7836721349757239296_o.jpg
Earlier Event: October 21
Polske filmdager dag 4 - dzień 4
Later Event: October 21
Madagaskar - Speilet