Back to All Events

PLOPP med buktaler Haakon Esplo - St.Croix-huset

35771057_10156463707163482_1683135359031967744_n.jpg

Rockebandet PLOPP slipper Anton løs! Rockebandet PLOPP er norges tøffeste rocketrio med spreke egenkomponerte låter og tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år. PLOPP nærmer seg 1000 spilte konserter i konserthus, på festivaler, på turneer for Rikskonsertene og for Den kulturelle skolesekken. PLOPP er bandet som får deg til å digge rock. Gjennom humor og spilleglede blir man ledet inn i en verden full av overraskelser.
Nå får Plopp besøk av selveste Anton Bergh. Anton er en forvirret og litt umusikalsk landfugl som hele livet har drømt om å få synge i band. Plopp gir bråkjekke Anton sjansen, selv om han sjelden treffer tonen. 
Antons venn er buktaleren Haakon Esplo, som også er musiker og tryllekunstner. Anton og Haakon har i mange år reist Norge rundt med musikalske show for store og små.
Nå møtes Norges ledende barneunderholdere i et forrykende samspill bestående av musikk, trylling og humor. Anton kan nesten ikke vente til han får synge med Plopp!
Det er bare å glede seg!

Later Event: October 20
Plopp og fuglen Anton