Back to All Events

Musikkbrunch Fredrikstad: Benny Borg - da og nå

Benny_Borg_s_hv_stort_foto_asbjørn_ribe1.jpg

Egil Hovland-festivalen og Musikkbrunch Fredrikstad (Den kulturelle spaserstokken) har i felleskap invitert Benny Borg til Fredrikstad, med forestillingen DA OG NÅ.  Se resten av Egil Hovland-festivalen her .

Dette er forestillingen hvor Benny Borg er Benny Borg – med hele historien og alle låtene.

 

Slagerne, med de iørefallende melodiene og enkle men følsomme tekstene, kommer som perler på en snor:En spennende dag for Josefine, Den store dagen, Balladen om Morgan Kane, I love Norwegian country, God morgen min kjære og mange, mange flere.

Et gjenhør med Bennys egne låter minner oss om hans genuine evne til å kombinere iørefallende melodier med tekster, som med sin enkelhet, følsomme og litt skarpe observasjoner, treffer oss alle.

Hans allsidighet gjør det vanskelig å plassere ham i en bestemt kategori – Benny Borg står for noe eget og helt unikt innen norsk underholdningsmusikk!

Med godlynt selvironi forteller Benny også små anekdoter fra sin barndom i Sverige og muntre historier om artistlivet, alt akkompagnert av gitaren. Gjennom denne konsertforestillingen opplever vi Benny som visesanger, gjøgler, showman og imitator. Med andre ord; som den allsidige og fleksible kunstneren han er.

Egil Hovlandfestivalen ønsker med konserten å formidle noe av livets sårbarhet. Velkommen til en formiddagsstund hvor det handler om å være menneske i gode som krevende dager.

Benny Borg er en stor formidler. Med sin gitar vil han fylle det store kirkerommet på en vakker måte.

Medvirkende: Domkirkens jentekor, dir. Hege Holmquist

Etter konserten blir det servering av rundstykke, wienerbrød og kaffe, inkludert i billetten.

 

Earlier Event: October 20
Eat Move Sleep Cup 2018 - Torp IF