Back to All Events

Marching Forest & The Cult Of Boydah live at Verdensspeilet


The Cult Of Boydah er en gruppe som beveger seg i skjult og ofte skiftende form. Siden starten av prosjektet har de gitt ut et EP og laget flere konserter i nord. Inspirasjon er avledet av naturens repetisjon og ro. Musikken er drømmende og varm som en mors arm. Ta en ferie borte fra øyeblikket og ta deg til denne mobile haven. I høst utgir gruppen sitt andre album etter en sommer full av konserter i Sverige. Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve dette live

Marching Forest returnerer til Verdensspeilet Kaffebar

psykedelisk orgel, drone gitarer, forslåtte trommer, og en nødvendig saxofon er instrumentene som utfyller lydbildet. Bandet har holdt på siden 2010 og består av 5 medlemmer. Låtene er selvskrevet og sounden er særegen med en touch av løssluppen lekenhet....
Emil Nordbæk (vokal, gitar), Øyvind Riiser (gitar), Mats Andersen (Trommer),Magnus Skovly (bass), Fredrik Eriksen, (Keys, Sax).
Marching Forest er et band fra den idylliske byen Fredrikstad, i utkanten av Oslofjorden. De har spilt sammen i snart 8 år, og har etablert seg som et solid lokalt band.
Deres særegne og spesielle stil er en blanding av mye, men de opererer for det meste innenfor psychedelic/rock sjangeren.
Man får assosiasjoner til rock fra 60 og 70-tallet, uten at de låser seg fast i unødvendige referanser. Mystisk og annerledes.

43315776_1886350991412410_6834017666357788672_o.jpg
Earlier Event: October 19
Karaoke med Bederampen - Hawk club
Later Event: October 19
Jartman • NiNi Beach