Back to All Events

** FULLT!! ** Kurs - Sunn mat for hele familien - Kjøkkengaarden

35437355_1749228171820953_4814308539499544576_n.jpg

Kurs i sunn hverdagsmatlaging! Kun 12 plasser!

Påmelding: https://frokenholm.no/produkt/kurs-sunn-mat-for-hele-familien/

Dette kurset passer like godt for deg som er alene, som for deg som har partner eller familie. Kurset tar for seg enkle grep i hverdagen, som kan gjøre stor endring i helsen. Du lærer enkle triks i hva som kan byttes ut i det daglige kostholdet, hvilke fallgruver som finnes, hvordan du kan forberede fremtidige måltider, for å gjøre hverdagen mye enklere. Du vil lære hvordan matpakken din, eller barnas, kan bli både spennende, næringsrik og god, uten at det behøver å koste noe særlig mer i hverken tid eller penger. Vi går igjennom alle dagens måltider, sunne mellommåltider og alternativer til kaker og godterier som vanligvis er fulle av sukker.

Kursholder: Elisabeth Groth. Utdannet kokk og kostholdsveileder og holder kurs i alt fra fermentering, sunnere bakst og matlaging til matlagingskurs for barn, kakedekorering og franske makroner. Elisabeth ble også vinner av Kakekrigen på TvN i 2015 og er forfatter av boken Kakefryd som ble gitt ut i 2016.

Dato: Torsdag 18.oktober 2018

Tid: 18:00 til klokken 21:30.

Sted: Kjøkkengaarden i Fredrikstad, Trosvikstranda 16

Ta med deg et forkle og innesko. Du vil få med deg hjem det som ikke blir spist under kurset, så ta gjerne med en eske. Det blir som regel ganske mye! Det meste kan fryses og tas opp til en passende anledning.

Earlier Event: October 18
AT360 intro-time - Active Trening
Later Event: October 18
Festivalåpning! Bursdagfest og konsert