Vi har startet arbeidet med årets utgave av Norges største ferie- og hyttemagasin.

 
 

Hei! Vi ber vennlig om din oppmerksomhet. Vi arbeider for tiden med årets utgave av Østfold Ferie- og Hyttemagasin. Om du finner feriegjester (hyttefolk, campinggjester, hotellgjester, båtfolk, dagsbesøkende og turister) i Østfold som en viktig målgruppe for din bedrift, så anbefaler vi deg å lese videre. Takk for oppmerksomheten.


Verden er inne i en spennende teknologisk utvikling. Det er både inspirerende og gøy. Hastigheten på den teknologiske utviklingen har aldri vært større enn akkurat nå, samt at medievanene til de aller fleste er i kraftig endring. Det gjør at vi som mediebedrift må ta noen sjanser her og der ut på "upløyd mark", og vi må satse på at vi navigerer riktig i det nye og komplekse medielandskapet.

Det er vel ingen foreløpig som har fasiten på hva som er den riktige tilnærmingen overfor det nye medielandskapet, men vi har fortsatt tro på en god dose nysgjerrighet, prøving og feiling, og kanskje det aller viktigste uansett tidsalder; lidenskap, stolthet og entusiasme for arbeidet som skal utføres.

Selv om lesing av publikasjoner i papirutgave generelt har gått drastisk ned de siste årene, så er vår erfaring med hyttemagasinets årlige utgave at det leses i minst like stor grad som tidligere. Vi mener at det å ha et årlig oppslagsverk tilgjengelig fremme på feriestedet i Østfold er noe de fleste har nytte og glede av.

Papir eller digitalt? Det er vel ikke enten eller her, men både og, i mange tilfeller. Det er jo også slik at papir og digitale publikasjoner utfyller hverandre godt fordi bruken av digitale plattformer og papirbaserte publikasjoner er situasjonsbestemt, og hva som er hensiktsmessig der og da. Når det er sagt, så ønsker vi å være tilstede 24/7 året rundt, digitalt og print, og på hvilken som helst plattform - derfor vil vi i tiden fremover lansere både lokale og regionale portaler på web.

Vi kommer derfor til å fortsette med å trykke magasinet Østfold Ferie- og Hyttemagasin. I tillegg kommer vi til å operere på flere digitale flater og nettsider, daglig året rundt for hele Oslofjordregionen.


TIL SLUTT

Vi lanserer herved Østfolds nye nettportal for hyttefolket: www.østfoldferieoghyttemagasin.no

 
 

Se menyen for alt innhold

Finn mer ut om den digitale versjonen av Østfold Ferie- og Hyttemagasin, og saker relatert til hyttelivet.

Se forsiden →

Annonsesalget har startet!

Bestill 1 annonseplass - få 2! Få ditt eget stilige "utstikkingsvindu" - sikre deg annonseplas nå! 

Les om alle fordelene →