Den deilige sommeren står for døren, med sjøliv, utenlandsreiser, bilturer og generelt mye uteliv. Med dette følger det en del utfordringer om du har dyr. Er ulykken ute, er vi der for deg.

 
 

  FLÅTT

Det er mye flått i år, bruk flåttmiddel på både katt og hund om de er i områder der de kan få flått. Men husk å ikke bland midlene, da flåttmiddel for hund kan være dødelig for katt.

 

 

HUGGORM

Om du skulle være så uheldig at hunden din blir bitt av en huggorm, hold den mest mulig i ro og få den til oss så fort som mulig.

 

 

VARM BIL

Varm bil er livsfarlig for dyret, og det kan gå så utrolig fort. Du parkerer i skyggen, så treffer sola mens du er borte. Da tar det bare minutter før bilen er glovarm. Det kan bli kritisk!

 

 

SJØLIVET

Husk redningsvest i båt til alle, både to- og firbente. Se opp for fiskekroker og brennmaneter. Husk å beskytte øyne og hud på kjæledyret ditt. Det finnes solkrem og briller til din firbente venn.

 

 

OM ULYKKEN ER UTE

Er ulykken ute, har vi alltid vakt utenom ordinære åpningstider, som er hverdager 0800-1800. Skulle du være langt unna allfarvei får du råd over telefonen før du kommer deg til oss. Uansett når på døgnet du ringer.

Ved akutt sykdom/skade, ring Fredrikstad Dyrehospitals vakttelefon: 69 30 48 30. Dyrlege tilstede alltid. Du finner oss på Wilbergjordet 2, rett utenfor sentrum, ved FV 109.